Om oss

Vi använder oss inte av några underleverantörer!

MakeClean startade våren 2013 och tack vare att vi fått möjligheten och förtroendet att utveckla våra idéer och tjänster tillsammans med våra kunder och anställda, kan vi som städföretag erbjuda en mängd tjänster.

Våra grundläggande värderingar på MakeClean är att sätta våra kunder i fokus genom en ärlig och öppen kommunikation. För oss är det viktigt att kunden känner sig trygg, att arbetsutförandet ska vara effektiv och att våra kunder möts av god service. Är våra kunder nöjda med vår service så har vi lyckats med vårt uppdrag, allt till ett mycket lågt och förmånligt pris. Vi arbetar med fokus på bra kundkontakt, flexibilitet och god kvalité!

Vår företags- och personalpolicy:
Alla som arbetar hos oss är ansvarsförsäkrade och har skrivit under ett sekretessavtal. Vid nyanställning begär vi utdrag ur belastningsregistret från samtliga som söker arbete hos oss. Vi anställer med omsorg och alla anställda genomgår en obligatoriskt intern introduktionsutbildning. Vi utför sporadiska kvalitetskontroller.
För att uppnå en bra verksamhet och nöjda kunder krävs en engagerad och kunnig personal.

För att kunna leverera en trygg, personlig och prisvärd städupplevelse för våra kunder så lägger vi stor omsorg på att matcha företagets organisationskultur med potentiella medarbetares värderingar och preferenser för att säkerställa engagerad och kunnig personal.

Som nyanställd hos MakeClean AB så får du en grundlig introduktion och genomgång av företaget från ansvarig chef.

Vi arbetar mycket med personalplanering för att bemanna våra uppdrag efter bästa möjliga kompetens och för att säkerställa vidareutveckling och stimulerade arbetsuppgifter.

Hos oss får alla kontinuerlig utbildning och vi jobbar hårt på en varm och öppen företagskultur för att få alla att känna sig delaktiga i sin egen- och företagets utveckling. Utvecklingssamtal och individuell målsättning utförs årligen för att tillvarata varje anställds förmåga och ambitioner.

 Detta gör att vi alla jobbar tillsammans och strävar mot samma mål.

Alltid lågt pris för din städning
Städföretaget med riktigt bra rutiner, smidiga lösningar, trevliga medarbetare och bättre priser. Med våra prisvärda städtjänster får du enkelt en prisbild av vad just din städning kommer att kosta.

Kontakta oss gärna!

E-post

Telefon

Intresserad av att veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi dig!