Välj stad

Välj din närmaste stad

010-5164164

Ringa oss vardagar 08-17

info@makeclean.se

Maila oss när du vill

Se ditt pris direkt

Räkna på flyttstädning

Kontorsstädning Göteborg

Kontorsstäd Göteborg

Kontorsstäd Göteborg

Vi har Kollektivavtal och det innebär att vi städar ert kontor med schyssta villkor. Vårt fokus är också att göra er företagsstädning så enkel, trygg och prisvärd som möjligt. En ren arbetsplats innebär glad och effektiv personal och därför är vårt fokus att se till att vårt arbete flyter på och inverkar så lite som möjligt med era arbetsrutiner. Vi städar helt enkelt på ett effektivt och noggrant sätt, på tider som passar er, med kemikalier som är snälla mot både er och miljön.

Vi utför all typ av städning på både små och medelstora företag i Göteborg med omnejd. Kontakta oss nedan för att boka in ett kort kundbesök så går vi igenom just era behov. Därefter får ni en offert med fast pris så ni inte behöver oroa er för att priset skenar iväg.

Vi tar hand om er företagsstädning så kan ni fokusera på det ni är bäst på!

Varför MakeClean?

   För att våra löften till dig alltid är:

 • Trygghet och säkerhet

  Vi erbjuder alltid 3 dagars garanti på alla våra tjänster. Trygg förvaring av nycklar och larmkoder.

 • Kollektivavtal

  Vi har Kollektivavtal och Fora försäkring. Vår personal är försäkrad till och från, och under arbetet.

 • Ansvarsförsäkring

  Vi har ansvarsförsäkring hos Trygg-Hansa om det sker en olycka. Dessutom erbjuder vi trygg förvaring av dina nycklar och larmkoder.

 • Sekretessavtal

  Vi håller era uppgifter konfidentiella genom sekretessavtal.

 • Flexibla

  Vi är en flexibel organisation och anpassar oss och kontorsstädningen helt efter ert behov.

 • Förmånligt pris

  Vi erbjuder ett av dem lägsta priserna kontorsstädning i Göteborg.

 • SRY - Yrkesbevis

  Vi har yrkesbevis SRY (Servicebranschens Yrkesnämnd) inom städservice och hemservice. Vi städar professionellt med moderna metoder, städprodukter, städredskap, städmaskiner och rengöringsmedel för god städekonomi och miljö.

 • Miljövänlig och skonsam städning

  Vi är en ISO-certifierad städfirma som använder oss alltid av miljömärkta produkter. Dessutom uppfyller vi ställda krav inom arbetsmiljön enligt arbetsmiljöverket.

 • Helhetslösning

  Vi erbjuder tilläggstjänster som till exempel: flyttstädning, storstädning, bortforsling eller fönsterputsning av ert kontor

 • Noggranna rutiner och välutbildad personal

  Genomgående planering och utvärdering. Internutbildning och kvalitetskontroll.

 • Kontroll i belastningsregistret av all personal

  Personlig lämplighet samt utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Vi utför kontorsstädning i Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Borås, Lerum, Kungälv, och Alingsås.

Moment som ingår i er kontorsstädning

Följande moment ingår i städningen. Har ni önskemål om fler moment är det bara att prata med oss om detta.

Alla rum

Kök

Toaletter

Frågor och svar

MakeClean är en städfirma som startades från Hasses sovrum våren 2011 och idag är vi belägna på ett kontor på Backa Bergögata 16C med 14 stycken anställda.

Ja absolut! Kolla gärna upp oss mot SkatteverketSkatteupplysningenKronofogden eller Allabolag.

Kontakta oss via hemsidan eller ring oss för att boka ett kostnadsfritt besök i era lokaler eller kontor. En arbetsledare kommer ut och besöker er för att titta på era lokaler och tar fram en skräddarsydd offert. När ni godkänt offerten startar vi upp enligt era önskemål och företagets behov.

Ja, vi är ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa. Vår personal är försäkrad till och från, och under arbetet. Dessutom är alla medarbetare på MakeClean Fora försäkrade!

Just nu erbjuder vi 15% rabatt första 2 månader för er kontorsstädning. Erbjudandet gäller kontorsstädning med städfrekvens varje eller varannan vecka. Vi debiterar också alltid fast pris och på så sätt, kommer ni alltid att veta i förväg vad tjänsten kommer att kosta er.

Om du jämför oss med andra seriösa aktörer så är våra fasta priser betydligt förmånligare och ekonomiska för dig som kund. Är ni bara ut efter lägsta pris, så är troligen MakeClean inte rätt företag att vända sig till.

Ja, i er kontorsstädning ingår alltid städmaterial. Vi tar med allt städmaterial och städutrusning som behövs för att utföra städningen, såsom städvagn, rengöringsmedel, mikrofibertrasor, dammsugare, mopp med hink osv.

Nej men det går att beställa separat. Många av våra avtalskunder beställer fönsterputsning via oss mellan 1 till 3 gånger om året. Men givetvis är det ert behov som styr frekvensen.

Vi städar vanligtvis innan eller efter er kontorstid för att undvika störa er på er arbetstid, d.v.s. tidigt på morgonen eller sent på kvällar men även dagtid när ni är på plats om ni önskar det.

Ja absolut! Det går bra att kontoret är bemannat under tiden vi städar och självfallet kommer vi göra vårt yttersta att städa så obemärkt som det går.

Hur lång tid just ert kontor tar att städa beror på storleken, ert behov och givetvis era önskemål. Därför är vi alltid minst 2 lokalvårdare som städar för att kunna koordinera städningen mer effektiv och snabb.

Vi utför inget arbete i form av kontorsstädning under röda dagar.
Infaller er städning på en röd dag så kommer vi kontakta er och föreslå städning en närliggande dag. Givetvis har ni även möjlighet att hoppa över städningen till nästa städtillfälle.

Ja, vi kan även utföra flyttstädning av ert kontor när ni flyttar ifrån era lokaler.

Ja det gör vi!! Många av våra avtalskunder beställer storstädning för sina lokaler och kontor mellan 1 till 3 gånger om året.

Självklart! Informera gärna oss om mängden vatten och hur ofta ni vill att vi ska göra så löser vi det för er.

Fördelen med oss MakeClean är att vi inte har några bindningstider eller krångliga abonnemangsformer. Vi är alltid enkla att göra med för att ni ska känna er trygga med ert städavtal. Vi välkomnar all feedback och hoppas att vi tillsammans kan komma fram till hur ni vill ha det.

Uppsägningstiden för kontorsstädning är minst 1 och max 2 månader beroende på avtal.

Ni får faktura via mejl eller post varje månad med 30 dagars betaltid.

Läs gärna våra omdömen hittills under åren på RecoEniro eller Google.

Du kan antingen ringa oss på 010-5164164 eller mejla oss på info@makeclean.se så återkommer vi till dig inom 24 timmar.