Välj stad

Välj din närmaste stad

010-5164164

Ringa oss vardagar 08-17

info@makeclean.se

Maila oss när du vill

Se ditt pris direkt

Räkna på flyttstädning

Byggstädning Kungälv

Byggstäd Kungälv

Har ni startat året med att renovera, bygga till eller bygga nytt?

Byggprojekt brukar resultera i mycket smuts, avfall och byggdamm oavsett om det görs i egna hemmet eller på ett företag. Vill du få rent och snyggt och kunna lita på att den städfirma du anlitar har den rätta kompetensen för uppdraget så ska du höra av dig till oss.

Vi på MakeClean är experter på byggstäd och har många års erfarenhet inom området. Alla våra anställda har ID06 kort specifikt för byggarbetsplatser. Vi städar på schyssta villkor för både miljö, personal och erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just er.

Vi på MakeClean AB innehar följande ISO-certifieringar: ISO 9001 – certifiering av ledningssystem för kvalitet samt ISO 14001 – certifiering av ledningssystem för miljö.

Hör av dig till oss för mer info och offert.

Byggstädning Kungälv

Moment som ingår i din byggstädning

Följande moment ingår i en fullständig byggstädning.

Övergripande

Kök

Bad och toalett

På sidan Frågor & Svar har vi samlat svar på frågor som vi brukar få rörande kontorsstädning, flyttstädning, storstädning, byggstädning, trappstädning, hemstädning och RUT-avdrag. Skulle du inte hitta svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss.

Frågor och svar

Hela Göteborg, Mölndal, Kållered, Lindome, Kungälv, Ale, Nol, Nödinge, Surte, Partille, Lerum, Alingsås, Kullavik, Borås, Kungsbacka, Landvetter, Mölnlycke och hela Härryda.

Ja! Samtliga våra medarbetare på MakeClean har ID06 kort specifikt för byggarbetsplatser.

Börja gärna med att mejla oss dem moment som du vill ha i din byggstädning, då återkommer vi med en offert inom kort. När ni godkänner offerten så kommer er byggstädning att utföras enligt den checklista som har mailats till oss.

Vår tjänst för byggstädning innebär en grundlig rengöring av ditt hem, d.v.s. in och utvändig städning och utförs av våra duktiga städare. Det som ingår i städningen är vad du vill ha utförd, d.v.s. era önskemål utifrån checklistan ni mejlar in till oss. Tala däremot gärna om för oss om du har känsliga material någonstans eller om det är något annat vi behöver tänka på.

Hos oss kan du alltid boka en trygg och säker byggstädning till fast pris. Våra fasta priser är dessutom billigare och lägre än vad de flesta städföretag i Kungälv.

Det är lite svårt att uppge exakt hur mycket städningen kommer att kosta då omfattningen av en byggstädning kan skilja sig åt, ex är det beroende på hur smutsigt det är, bostadsyta, hur mycket möbler som finns i hushållet, barn, husdjur och vad som skall göras extra.

Ja. Våra städare kommer med fullt utrustade bilar, d.v.s. med allt städmaterial och städutrusning för att utföra städningen.

Vi utför många byggstädningar varje månad och är väl medvetna om vad som ska ingå i städningen. Därför är vi alltid mycket noggranna med tjänsten vi erbjuder. Är du osäker så kan du läsa våra rekommendationer om städningar vi hittills har utfört på GoogleEniroReco.

Nej, det behöver du inte, men du måste se till att vi kan komma in hos dig. Om du inte har möjlighet att vara hemma och släppa in oss så går det bra att komma till vårt kontor på Backa Bergögata 16C några dagar innan byggstädningen ska utföras och lämna in din nyckel. Våra städare använder sig av den checklista för byggstädning du mejlat in till oss, så du behöver inte instruera dem innan.

Du behöver inte ha något hemma. Det enda vi behöver från dig är tillgång till elektricitet och varmt vatten.

Vi har ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa som täcker eventuella skador orsakade av oss. Ni anmäler det till oss via info@makeclean.se eller 010-5164164.

Vår målsättning är att ALLTID ha nöjda kunder och uppskattar att ni återkopplar till oss om ni förmodan skulle ha synpunkter på er städning.  Då kommer vi och åtgärdar det ni inte är nöjda med.

Vid hårdsmutsad bostad kommer städningen inte utföras till det avtalade priset vilket förutsätter en normal smutsig bostad. Är bostaden hårt smutsad kommer kunden att meddelas om ett extra tillägg innan byggstädningen påbörjas. Godkänner kunden ej tillägget, kommer städningen att ställas in.

Vi är ansvarsförsäkrade hos Trygg Hansa om det skulle ske en olycka. Vår personal är också försäkrad till och från, och under arbetet. Dessutom är alla medarbetare på MakeClean Fora försäkrade!

Avbokning ska ske senast 48 timmar innan beställd städdag. Avbokningen senare än 48h tillkommer en debiteringsavgift på 450 kr. inkl. moms. Denna avgift ger inte rätt till skattereduktion.

Vi vill alltid ha nöjda och glada kunder. Därför erbjuder vi dig alltid 3 dagars nöjd kundgaranti oavsett tjänst! Det innebär att vi ALLTID åtgärda det ni inte är nöjd med.

Vid eventuella tvistemål följer MakeClean AB alltid Allmänna reklamationsnämndens beslut.

Vi mejlar en faktura i form av PDF-fil till er efter utfört arbete med en förfallotid på 12 dagar. Vi ansöker om skatteavdraget åt er. Väljer ni pappersfaktura utgår en kostnad på 45 kronor. Av miljöskäl rekommenderar vi alltid PDF-faktura som dessutom är helt gratis.

Gå gärna in och fyll checklistan för byggstädning på vår hemsida så återkommer vi till dig med en offert inom 24 timmar. Du kan också antingen ringa oss på 010-5164164 eller mejla oss på info@makeclean.se.