Om oss

Vi använder oss inte av några underleverantörer!

MakeClean startade våren 2011 och tack vare att vi fått möjligheten och förtroendet att utveckla våra idéer och tjänster tillsammans med våra kunder och anställda, kan vi som flytt & städföretag erbjuda en mängd tjänster.

Våra grundläggande värderingar på MakeClean är att sätta våra kunder i fokus genom en ärlig och öppen kommunikation. För oss är det viktigt att kunden känner sig trygg, att arbetsutförandet ska vara effektiv och att våra kunder möts av god service. Är våra kunder nöjda med vår service så har vi lyckats med vårt uppdrag, allt till ett mycket lågt och förmånligt pris. Vi arbetar med fokus på bra kundkontakt, flexibilitet och god kvalité!

Vår företags- och personalpolicy:

Alla som arbetar hos oss är ansvarsförsäkrade och har skrivit under ett sekretessavtal. Vid nyanställning begär vi utdrag ur belastningsregistret från samtliga som söker arbete hos oss. Vi anställer med omsorg och alla anställda genomgår en obligatoriskt intern introduktionsutbildning. Vi utför sporadiska kvalitetskontroller.

Alltid fast pris för din flyttning & flyttstädning…

Flyttföretaget med riktigt bra rutiner, smidiga lösningar, trevliga medarbetare och bättre priser. Med våra prisvärda flyttpaket får du enkelt en prisbild av vad just din flyttning kommer att kosta.