Om MakeClean

MakeClean startade våren 2013 och tack vare att vi fått möjligheten och förtroendet att utveckla våra idéer och tjänster tillsammans med våra kunder och anställda, kan vi som städföretag erbjuda en mängd tjänster.

Kontakta oss gärna!

Telefon:
010-5164164

Vi använder oss inte av några underleverantörer!

MakeClean startade våren 2013 och tack vare att vi fått möjligheten och förtroendet att utveckla våra idéer och tjänster tillsammans med våra kunder och anställda, kan vi som städföretag erbjuda en mängd tjänster. Våra grundläggande värderingar på MakeClean är att sätta våra kunder i fokus genom en ärlig och öppen kommunikation. För oss är det viktigt att kunden känner sig trygg, att arbetsutförandet ska vara effektiv och att våra kunder möts av god service. Är våra kunder nöjda med vår service så har vi lyckats med vårt uppdrag, allt till ett mycket lågt och förmånligt pris. Vi arbetar med fokus på bra kundkontakt, flexibilitet och god kvalité!

Vår företags- och personalpolicy:

Alla som arbetar hos oss är ansvarsförsäkrade och har skrivit under ett sekretessavtal. Vid nyanställning begär vi utdrag ur belastningsregistret från samtliga som söker arbete hos oss. Vi anställer med omsorg och alla anställda genomgår en obligatoriskt intern introduktionsutbildning. Vi utför sporadiska kvalitetskontroller.

Org. nr.556930-1970

Bankgiro nr.736-7444

Swish123 114 99 39

Image
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Bäst städhjälp i hemmet med vår hemstädning.

Rent och bekvämt hemma!

Vill du ha det rent och bekvämt hemma? Anlita oss på MakeClean för hemstädningen! Kontakta oss, lämna dina uppgifter för en gratis offert.

Läs mer här! Ring direkt: 010-5164164