Arbeta hos oss

Vill du arbeta som städare hos oss?

MakeClean är en städfirma med kunder i Göteborg, Alingsås, Lerum, Kungälv och Kungsbacka. Vi erbjuder städtjänster till både privatkunder och företagskunder. Vi växer och är alltid intresserade av nya duktiga medarbetare. Just nu söker vi personal som vill jobba med flyttstädning och kontorsstädning. Att städa hos våra kunder innebär ett stort ansvar och därför sätter vi ett extra stort värde på att leverera just trygghet och säkerhet.

Våra ledord är god service, trygghet och noggrannhet. Eftersom du är ansiktet utåt för vårt företag, är det mycket viktigt att du delar våra värderingar. Vi söker just dig som är serviceinriktad och har känsla för service. Dina arbetsuppgifter består av städning hos våra kunder. Vi har Kollektivavtal och erbjuder dig avtalsenlig lön, ansvarsförsäkring genom Fora, tid att utföra arbetet ordentligt och möjlighet till vidareutveckling.

Våra förväntningar på dig är att du är självgående, punktlig, flexibel, noggrann och har ett stort engagemang för service. Du är duktig inom språk och kommunikation och förekommer INTE i polisens belastningsregister. Du ska visa våra kunder hänsyn och respekt och kunna ta initiativ. Har du körkort och tidigare erfarenheter inom städning är meriterande men inget krav.

Under rekryteringsprocessen undersöker vi ansvarskänsla, kompetens, bakgrund och du genomgår obligatoriskt intern introduktionsutbildning!

 

OBS! Vi tar inte emot samtal för jobbansökan. Vänligen respektera detta.

Mejla oss ditt CV eller personlig brev till jobb@makeclean.se så återkommer vi om vi har en ledig tjänst för dig.

Fyll i formuläret för att skicka in din ansökan

Kontakta oss gärna!

E-post
*Födelsedatum