Välj stad

Välj din närmaste stad

Se ditt pris direkt

Räkna på flyttstädning

031-139311

Ringa oss vardagar 08-17

info@makeclean.se

Maila oss när du vill

Hemstädning Alingsås

Hemstäd Alingsås

Tjafs om städningen, om vem som ska göra vad hemma igen? Då har du kommit rätt! Boka in vår professionella personal som utför hemstädning efter era önskemål till en av Alingsås lägsta priser så behåller ni husfriden i Alingsås!

Hemstädning är så personligt och för att du verkligen skall få det du värdesätter utgår vi alltid från en städmall där du själv är med och påverkar utformningen. Detta för att städningen ska utföras enligt just dina villkor och förutsättningar. Vi hjälper dig med hushållsnära tjänster så att du får tid över till barn, familj och nöje. För oss är det också jätteviktigt att du som kund är nöjd och uppskattar det resultat vi levererar. Med det som målsättning strävar vi alltid efter att leverera högsta kvalité från en enkel och smidig bokning till arbetsutförandet. Därför har flesta av våra kunder blivit rekommenderade till oss. Vi vill ha nöjda och glada kunder, därför erbjuder vi alltid 3 dagars nöjd kunds garanti för din hemstädning.

Hemstädning till otroliga priser!

Hemstädning Alingsås

Vårt pris för privatstädning inom Alingsås kommun för städfrekvens varje eller varannan vecka är 480 kronor per timme inklusive moms, vilket efter skattereduktion ger en kostnad på totalt 240 kronor per timme inklusive moms efter rutavdrag, som dras av direkt från fakturan. Inställelseavgift utgår med 60 kr inkl. moms för allt uppdrag per städtillfälle. I priset ingår städmaterial och 3 dagars nöjd kund garanti.

Vårt pris för privatstädning inom Alingsås kommun för städfrekvens var tredje vecka, en gång i månaden eller enstaka tillfällen är 510 kronor per timme inklusive moms, vilket efter skattereduktion ger en kostnad på totalt 255 kronor per timme inklusive moms efter rutavdrag, som dras av direkt från fakturan. Inställelseavgift utgår med 60 kr inkl. moms för allt uppdrag per städtillfälle. I priset ingår städmaterial och 3 dagars nöjd kund garanti.

På sidan Frågor & Svar har vi samlat svar på frågor som vi brukar få rörande kontorsstädning, flyttstädning, storstädning, byggstädning, trappstädning, hemstädning och RUT-avdrag. Skulle du inte hitta svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss.

Tidsåtgång hemstädning
Tidsåtgång hemstädning
Tidsåtgång hemstädning

Moment som ingår i din hemstädning

Följande moment ingår i städningen. Klicka på knappen ovan för att räkna ut ditt pris.

Sovrum, vardagsrum och andra utrymmen
Kök
Bad och toalett

På sidan Frågor & Svar har vi samlat svar på frågor som vi brukar få rörande kontorsstädning, flyttstädning, storstädning, byggstädning, trappstädning, hemstädning och RUT-avdrag. Skulle du inte hitta svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss.

Storstädning

Vi på MakeClean rekommenderar minst två storstädningar om året! Då städar vi mer grundligt, det vill säga in- och utvändigt av ugn, mikro och kyl. Dammsugning av stoppade möbler, tavlor och väggar. Rengöring av högt belägna ytor, lampor, ventilationsdon samt golvbrunnar och dylikt.

Maila oss för offert.

Storstädning i Alingsås

Vi fräschar upp din bostad inför försäljning!

Vi ser till att din lägenhet eller ditt hus är riktigt rent inför din visning och blir därmed ett attraktivare objekt. Det innebär att vi städar och fräschar upp din bostad i Alingsås innan du ska sälja den. En välstädad och fräsch bostad ger alltid ett bättre intryck till potentiella kunder. En visningsstädning innehåller normalt samma städmoment som en vanlig hemstädning, dvs. städningen är endast utvändig. Förutom det inkluderar även fönsterputsning i städningen. Självklart kan du även här lägga till extra uppgifter som rengöring av ugn eller kylskåp mm. Något som också är bra att tänka på inför städningen är att kläder, leksaker, disk m.m. gärna får vara bortplockade.

Maila oss för offert.

Låt oss hjälpa dig med fönsterputsningen

Fönster utsätts ofta för smuts, damm och regn. Detta gör att de behöver putsas flera gånger per år. Vår rekommendation är 4 gånger per år!

Maila oss för offert.

Fönsterputs Kungälv

Hemstädning

Våra städare, en eller ibland två städare beroende på städningens omfattning kommer hem till dig för att träffa dig och gå igenom ditt hems städbehov i samband med första städningen. Upplys gärna oss om du har känsliga material eller saker som du är extra rädd om.

Damma, dammsuga och våttorka ingår det i normal hemstädning med stor fokus på badrum och kök. Har du speciella önskemål anpassar vi oss givetvis efter dem.

Vår minimitid för hemstädning inom Göteborgs kommun är 2 timmar per tillfälle. För städuppdrag utanför Göteborgs kommun är vår minimitid 3 timmar.

Ja. Vi tar med oss all rengöringsmedel och städutrustning som vi behöver inför städningen.

Avbokning ska ske senast 48 timmar innan beställd städdag. Avbokningen senare än 48h tillkommer en debiteringsavgift på 350 kr. inkl. moms. Denna avgift ger inte rätt till skattereduktion.

Vi har som målsättning att du ska få behålla samma städpersonal men inget vi kan avtala om. Om din ordinarie städare är sjuk eller ledig erbjuder vi en vikarie i möjligaste mån.

Vi är ansvarsförsäkrade hos Trygghansa. Vår personal är försäkrad till och från, och under arbetet. Dessutom är alla medarbetare på MakeClean Fora försäkrade!

Vi skriver alltid avtal vid nyckelkvittering.

Vi utför inget arbete i form av städning under röda dagar. Vill du ha städningen under dessa dagar (storhelger) tillkommer övertidsersättning. Städning sker endast om en speciell överenskommelse finns.

Fasta kunder faktureras i efterskott och månadsvis, d.v.s. från den 1:e till och med sista dagen i varje månad. Den 10:e i varje månad skickar vi fakturan som alltid har förfallotid 27:e i varje månad. För engångsbeställningar skickas fakturan efter utfört arbete.

Vid eventuella tvistemål följer MakeClean AB alltid Allmänna reklamationsnämndens beslut.