Städfirma Kungälv

Makeclean erbjuder städning för hem och företag i Kungälv

Företagsstädning Göteborg

Lägsta priset för städning i Kungälv

I jämförelse med Alberts Städ, HomeWork, HomeMaid och Hemfrid har vi på MakeClean det lägsta priset för städning i Kungälv. Fördelen med oss på MakeClean är att vi arbetar med lägre marginaler och är billigare än de flesta städföretag i Kungälv. Vi är en personlig och flexibel städfirma som alltid sätter kunden i fokus genom en ärlig och öppen kommunikation. För oss är våra anställdas trygghet och välmående en självklarhet, därför har vi Kollektivavtal och alla medarbetare är Fora försäkrade. En annan fördel med oss är att vi värnar om miljön och städar alltid med kemikalier som är snälla mot både er och miljön. Därför är vi på MakeClean ISO-certifierade och innehar ISO 9001 – certifiering av ledningssystem för kvalitet, ISO 14001 – certifiering av ledningssystem för miljö, INSTA 800 certifiering inom städkvalitet samt yrkesbevis SRY (Servicebranschens Yrkesnämnd) inom städservice och hemservice.

Vårt varumärke kännetecknas av god service, trygghet, noggrannhet och glädje. Läs gärna våra kunders omdömen på Reco , Eniro , Google eller frågor & svar om information och villkor.

Städtjänster för privatpersoner

Storstädning

Vi torkar väggar, städar invändigt i köket, torkar lister och lampor och allt som kan vara svårt att hinna med i vardagen

Flyttstädning

Vi vet hur höga krav det är på en flyttstädning och därför är vårt mål att göra allt rätt och riktigt från början.

Hemstädning

Anlita oss att utföra dina hushållsnära tjänster så att du får tid över till barn, familj, fritid och nöje.

Fönsterputsning

MakeCleans professionella fönsterputsare rengör dina fönster så att dem blir som nya!

Städtjänster för företag

Kontorsstädning

Vi utför all typ av städning på både små och medelstora företag i Göteborg med omnejd.

Trappstädning

Vi har lång erfarenhet av trappstädning och gör jobbet snabbt och effektivt med utrustning som är bra för miljön.

Byggstädning

. Vi städar på schyssta villkor för både miljö, personal och erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just er.

Fönsterputsning

Vi har lång erfarenhet av fönsterputsning och erbjuder personlig service och lösningar för just dina önskemål.

Vad tycker våra kunder?

Vi har många nöjda kunder och lyssnar lyhört för att alltid bli bättre.

Vi vill alltid ha glada och nöjda kunder

Därför erbjuder vi dig alltid 3 dagars nöjd kund garanti oavsett tjänst.

KOLLEKTIVAVTAL & FÖRSÄKRING 
Våra anställdas trygghet och välmående en självklarhet!

Vi har kollektivavtal och alla medarbetare är Fora försäkrade!

Flyttstädning

Behöver du hjälp med flyttstädning i Kungälv?

Vi hjälper dig gärna med städningen när du ska flytta! För oss är det ett rent nöje att ta hand om din flyttstädning. Boka när du vill! Vi städar alla dagar i veckan! När du köper flyttstädning av oss på MakeClean får du alltid garanti på städningen. Du kan också känna dig trygg med att vi alltid följer Mäklarsamfundets rekommendationer om vad som skall ingå i städningen.

Kontorsstädning

Behöver ni hjälp med kontorsstädning i Kungälv? MakeClean erbjuder 15% rabatt första 2 månader för er kontorsstädning!

Vi städar ert kontor med omsorg!
I vår kontorsstädning ingår trygghet och säkerhet, ansvarsförsäkring, sekretessavtal, förmånligt pris samt en miljövänlig och skonsam städning. Dessutom erbjuder vi er ett av dem lägsta priserna för företagsstädning i Kungälv. Vi utför all typ av städning och anpassar städningen helt efter ert behov.

Storstädning

Behöver du hjälp med storstädning i Kungälv? Eller är det dags att komplettera din vanliga hemstädning med en storstädning?

Vi på MakeClean rekommenderar minst två storstädningar om året! Då städar vi mer grundligt, det vill säga in- och utvändigt av ugn, mikro och kyl. Dammsugning av stoppade möbler, tavlor och väggar. Rengöring av högt belägna ytor, lampor, ventilationsdon samt golvbrunnar och dylikt.

Golvvård

MakeClean utför även golvvård och golvunderhåll av linoleumgolv, plastgolv, trägolv och stengolv i Kungälv. Vår golvspecialist heter Lars och han har många års erfarenhet inom golvvård.

AVDRAG DIREKT PÅ FAKTURAN 
50% skattereduktion

När du köper flyttstädning, storstädning, byggstädning, grovstädning, hemstädning eller fönsterputsning av MakeClean får du alltid 50% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Direkt på fakturan!

Kontakta oss enkelt här