Vi på MakeClean i Göteborg erbjuder

Sanering till låga priser

Vi erbjuder tömning, bortforsling och städning av dödsbo. Boka gratis hembesök hos MakeClean i Göteborg via telefon eller e-post.

Begär offert
  Gratis hembesök av dödsboet

Vi erbjuder alltid kostnadsfritt hembesök för att kunna ge ett fast pris för tömningen, bortforslingen samt städningen av boet.

  Godkänd offert

Efter godkänt offert är det dags för oss att sätta igång. Vi kommer överens om ett datum för start och avslut. Ni överlämnar nycklar till oss och vi sätter igång. En tömning tar vanligtvis bara en dag eller två beroende på hur omfattande objektet är.

  Röjning av dödsbo

Vi tömmer bostaden fullständigt. Vi sorterar, packar och organiserar.

  Bortforsling av dödsbo

Det som inte kan komma till användning kör vi ut till återvinningsstationen.

  Flyttstädning av dödsbo

När du ska lämna tillbaka boendet eller om bostaden ska säljas, behövs det alltid en noggrann flyttstädning. Vi utgår alltid från mäklarsamförbundets krav.

  Transport & skänkning av dödsbo

Vi vill att så mycket som möjligt ska komma till användning och så lite som möjligt ska hamna på tippen. Därför hamnar det mesta på second hand för ett hållbart samhälle!

Dödsbostädning

Städning och sanering mot virus & bakterier

Vill du kunna garantera en ren och trygg plats för dig, din familj och dina kunder så kan vi nu erbjuda en kraftfull och effektiv desinficering mot virus och bakterier i dina lokaler med ett kliniskt testat rengöringsmedel specifikt framtaget för detta ändamål.

Lågt pris för fönsterputsning hos Makeclean - Göteborg

Du är i trygga händer

Vi är proffs på sanering och desinfektion så du är i trygga händer oavsett om du är en privatperson som vill göra en enskild insats eller ett större företag som under en tid vill sanera mer regelbundet. Vår personal är fullt utrustad med täckkläder och munskydd för din och vår säkerhet. Hör av dig till oss genom att fylla i formuläret här eller maila oss på info@makeclean.se så skräddarsyr vi en lösning som passar just er.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

Har du fler frågor kring städning av dödsbo och sanering eller övriga städtjänster? Då är du varmt välkommen att mejla eller ringa oss, eller lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.