personal 1

Kontakta oss gärna!

Telefon:
010-5164164

För att uppnå en bra verksamhet och nöjda kunder krävs en engagerad och kunnig personal.

För att kunna leverera en trygg, personlig och prisvärd städupplevelse för våra kunder så lägger vi stor omsorg på att matcha företagets organisationskultur med potentiella medarbetares värderingar och preferenser för att säkerställa engagerad och kunnig personal. Som nyanställd hos MakeClean AB så får du en grundlig introduktion och genomgång av företaget från ansvarig chef.

Vi arbetar mycket med personalplanering för att bemanna våra uppdrag efter bästa möjliga kompetens och för att säkerställa vidareutveckling och stimulerade arbetsuppgifter. Hos oss får alla kontinuerlig utbildning och vi jobbar hårt på en varm och öppen företagskultur för att få alla att känna sig delaktiga i sin egen- och företagets utveckling. Utvecklingssamtal och individuell målsättning utförs årligen för att tillvarata varje anställds förmåga och ambitioner. Detta gör att vi alla jobbar tillsammans och strävar mot samma mål.

Org. nr.556930-1970

Bankgiro nr.736-7444

Swish123 114 99 39

Image
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Bäst städhjälp i hemmet med vår hemstädning.

Rent och bekvämt hemma!

Vill du ha det rent och bekvämt hemma? Anlita oss på MakeClean för hemstädningen! Kontakta oss, lämna dina uppgifter för en gratis offert.

Läs mer här! Ring direkt: 010-5164164