utbildning

Kontakta oss gärna!

Telefon:
010-5164164

Utbildning

Hos oss får alla kontinuerlig utbildning och vi jobbar hårt på en varm och öppen företagskultur för att få alla att känna sig delaktiga i sin egen- och företagets utveckling. Utvecklingssamtal och individuell målsättning utförs årligen för att tillvarata varje anställds förmåga och ambitioner. Detta gör att vi alla jobbar tillsammans och strävar mot samma mål.

SRY Yrkesbevis & SRY Bas Lokalvårdsutbildning

SRY Lokalvårdsutbildning är för dig som vill arbeta inom lokalvård eller som redan arbetar inom lokalvård och vill ha en bekräftelse på din kompetens. Certifieringen är även ett sätt för dig som arbetsgivare att säkerställa kompetens på företaget.

Hur går SRY lokalvårdsutbildningen till?

Utbildningen består av olika delar, så kallade moduler. Du får ta del av föreläsningar, enskilt arbete och grupparbete, filmer och egna studier. Utbildningen genomförs av vår diplomerade SRY-yrkesbedömare Hasse Eidi som har över 10 års erfarenhet inom städbranschen.

Varför är det värdefullt att gå SRY-utbildning?

Nästan alla offentliga aktörer som kommuner, landsting, myndigheter och andra organisationer ställer krav att företagets arbetsledare såväl lokalvårdare ska ha genomgått en SRY eller PRYL-utbildning för att få vara med i offentliga upphandlingar av städtjänster.

SRY Yrkesbevis & Diplom

SRY-utbildning är städbranschens officiella städutbildning. Yrkesbevis får du som fått godkänt resultat på både teoretiskt, muntligt och praktiskt test. Testen och valideringen utförs alltid av SRY:s diplomerade yrkesbedömare. Yrkesbeviset kvalitetssäkras genom OCN-metoden. OCN står för Open College Network. Det är en systematik för att uppfylla alla kriterier och riktlinjer för validering. Syftet med yrkesbeviset är att deltagaren efter godkänt resultat ska kunna arbeta självständigt i sin yrkesroll.

Vem står bakom SRY:s Yrkesbevis?

Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY) står bakom yrkesbeviset. SRY är en partsammansatt yrkesnämnd som verkar för kompetensutveckling inom städ- och servicebranschen. Nämnden består av representanter från Almega Serviceentreprenörerna, Fastighets, Kommunal och SEKO samt en företagsrepresentant från branschen.

Utbildningsansvarig och SRY diplomerade yrkesbedömare på MakeClean AB heter Hasse Eidi.

Här kan du läsa mer på SRY:s hemsida och hitta diplomerade SRY-yrkesbedömare.

Org. nr.556930-1970

Bankgiro nr.736-7444

Swish123 114 99 39

Image
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Bäst städhjälp i hemmet med vår hemstädning.

Rent och bekvämt hemma!

Vill du ha det rent och bekvämt hemma? Anlita oss på MakeClean för hemstädningen! Kontakta oss, lämna dina uppgifter för en gratis offert.

Läs mer här! Ring direkt: 010-5164164