Arbeta hos MakeClean

MakeClean är både flyttfirma & städfirma med kunder i Göteborg. Vi erbjuder flyttjänster & städtjänster till både privatkunder och företagskunder. Vi växer och är alltid intresserade av nya duktiga medarbetare. Just nu söker vi personal som vill jobba med flytthjälp, flyttstädning och kontorsstädning. Att flytta eller städa hos våra kunder innebär ett stort ansvar och därför sätter vi ett extra stort värde på att leverera just trygghet och säkerhet.

Våra ledord är god service, trygghet och noggrannhet. Eftersom du är ansiktet utåt för vårt företag, är det mycket viktigt att du delar våra värderingar. Vi söker just dig som är serviceinriktad och har känsla för service. Dina arbetsuppgifter består av flyttning och städning hos våra kunder. Vi erbjuder dig avtalsenlig lön, ansvarsförsäkring, tid att utföra arbetet ordentligt och möjlighet till vidareutveckling. 

Våra förväntningar på dig är att du är självgående, punktlig, flexibel, noggrann och har ett stort engagemang för service. Du är duktig inom språk och kommunikation och förekommer INTE i polisens belastningsregister. Du ska visa våra kunder hänsyn och respekt och kunna ta initiativ. Har du körkort och tidigare erfarenheter inom flytthjälp & städning är meriterande men inget krav.

Under rekryteringsprocessen undersöker vi ansvarskänsla, kompetens, bakgrund och du genomgår obligatoriskt intern introduktionsutbildning!

Ansökning görs ENDAST via e-mail!

Skicka in din ansökan till jobb@makeclean.se så hör vi av oss ifall vi har en tjänst som passar dig.

Etablerad städ & flyttfirma i Göteborg…

Flyttföretaget med riktigt bra rutiner, smidiga lösningar, trevliga medarbetare och bättre priser. Med våra prisvärda flyttpaket får du enkelt en prisbild av vad just din flyttning kommer att kosta.