Välj stad

Välj din närmaste stad

Se ditt pris direkt

Räkna på flyttstädning

031-139311

Ringa oss vardagar 08-17

info@makeclean.se

Maila oss när du vill

Storstädning

Späckat schema och svårt att hinna ner på djupet med städningen? Eller dags att komplettera din vanliga hemstädning?

Då är vår tjänst storstädning perfekt för dig. Vi torkar väggar, städar invändigt i köket, torkar lister och lampor och allt det där andra som kan vara svårt att hinna med i vardagen, men som behövs för att det ska kännas riktigt rent.

Vår rekommendation är att städa huset mer grundligt två gånger per år och då är vår checklista för storstädning perfekt. Klicka i det du behöver hjälp med så gör vi storstädningen åt dig.

Fyll i och maila oss checklistan nedan för ditt pris för storstädning.

Boka storstädning

Moment som ingår i din storstädning

Följande moment ingår i en fullständig storstädning.

Sovrum, vardagsrum och andra utrymmen

Kök

Bad & toalett

På sidan Frågor & Svar har vi samlat svar på frågor som vi brukar få rörande kontorsstädning, flyttstädning, storstädning, byggstädning, trappstädning, hemstädning och RUT-avdrag. Skulle du inte hitta svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss.

Frågor och svar

Hela Göteborg, Mölndal, Kållered, Lindome, Kungälv, Ale, Nol, Nödinge, Surte, Partille, Lerum, Alingsås, Kullavik, Borås, Kungsbacka, Landvetter, Mölnlycke och hela Härryda.

Börja gärna med att mejla oss den checklista som finns på vår hemsida genom att bocka ur dem moment som du inte vill ha i din storstädning, då återkommer vi med en offert inom kort. När ni godkänner offerten så kommer er storstädning att utföras enligt den checklista som har mailats till oss.

Vår storstädningstjänst innebär en grundlig rengöring av ditt hem, d.v.s. in och utvändig städning och utförs av våra duktiga städare. Det som ingår i städningen är vad du vill ha utförd, d.v.s. era önskemål utifrån checklistan ni mejlar in till oss. Tala däremot gärna om för oss om du har känsliga material någonstans eller om det är något annat vi behöver tänka på.

Hos oss kan du alltid boka en trygg och säker storstädning till fast pris. Våra fasta priser är dessutom billigare och lägre än vad de flesta företag i hela stor Göteborg.

Det är lite svårt att uppge exakt hur mycket städningen kommer att kosta då omfattningen av en storstädning kan skilja sig åt, ex är det beroende på hur smutsigt det är, bostadsyta, hur mycket möbler som finns i hushållet, barn, husdjur och vad som skall göras extra.

Ja. Våra städare kommer med fullt utrustade bilar, d.v.s. med allt städmaterial och städutrusning för att utföra städningen.

Vi utför många storstädningar varje månad och är väl medvetna om vad som ska ingå i städningen. Därför är vi alltid mycket noggranna med tjänsten vi erbjuder. Är du osäker så kan du läsa våra rekommendationer om städningar vi hittills har utfört på GoogleEniroReco.

Nej, det behöver du inte, men du måste se till att vi kan komma in hos dig. Om du inte har möjlighet att vara hemma och släppa in oss så går det bra att komma till vårt kontor på Ringögatan 2 på Frihamnen i Göteborg några dagar innan storstädningen ska utföras och lämna in din nyckel. Våra städare använder sig av den checklista för storstädning du mejlat in till oss, så du behöver inte instruera dem innan.

Du behöver inte ha något hemma. Det enda vi behöver från dig är tillgång till elektricitet och varmt vatten.

Vi har ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa som täcker eventuella skador orsakade av oss. Ni anmäler det till oss via info@makeclean.se eller 031–139311.

Vår målsättning är att ALLTID ha nöjda kunder och uppskattar att ni återkopplar till oss om ni förmodan skulle ha synpunkter på er städning.  Då kommer vi och åtgärdar det ni inte är nöjda med.

Vid hårdsmutsad bostad kommer städningen inte utföras till det avtalade priset vilket förutsätter en normal smutsig bostad. Är bostaden hårt smutsad kommer kunden att meddelas om ett extra tillägg innan storstädningen påbörjas. Godkänner kunden ej tillägget, kommer städningen att ställas in.

Är bostaden hårt smutsad kommer du att meddelas om ett extra tillägg innan städningen påbörjas. Godkänner du ej tillägget, kommer städningen att ställas in. Boka gärna ett kostnadsfritt kundbesök med oss om du är osäker om din bostad är hårt smutsad.

Vi är ansvarsförsäkrade hos Trygg Hansa om det skulle ske en olycka. Vår personal är också försäkrad till och från, och under arbetet. Dessutom är alla medarbetare på MakeClean Fora försäkrade!

Avbokning ska ske senast 48 timmar innan beställd städdag. Avbokningen senare än 48h tillkommer en debiteringsavgift på 450 kr. inkl. moms. Denna avgift ger inte rätt till skattereduktion.

Vi vill alltid ha nöjda och glada kunder. Därför erbjuder vi dig alltid 3 dagars nöjd kundgaranti oavsett tjänst! Det innebär att vi ALLTID åtgärda det ni inte är nöjd med.

Vid eventuella tvistemål följer MakeClean AB alltid Allmänna reklamationsnämndens beslut.

Vi erbjuder alltid 3 dagars nöjd kunds garanti för städningen, vilket betyder att vi alltid åtgärdar eventuella klagomål från dig eller från den som flyttar in inom 3 dagar.

Gå gärna in och fyll checklistan för storstädning på vår hemsida så återkommer vi till dig med en offert inom 24 timmar. Du kan också antingen ringa oss på 031–139311 eller mejla oss på info@makeclean.se.